01/05/2019

#InteriorDesign @ #CentralDistrict4Elemente

Autor: Lucian Azoitei

La Central District 4 Elemente știm că o casă nu înseamnă doar pereții și un acoperiș, înseamnă un spațiu în care sa te simți bine, un loc în care să ai satisfacția muncii tale în fiecare zi. Înseamnă #Acasă.

Pentru că filozofia noastră, #AffordableLuxury înseamnă o #CalitateALocuiriila un preț decent, am discutat cu arhitecții noștri de interior, cu furnizori din toată lumea pentru a putea oferi pe lângă un apartament bine făcut și o amenajare integrată pentru acest spațiu în așa fel încât efortul financiar necesar amenajării apartamentului sa fie cât mai mic posibil. Ne-am folosit expertiza de 20 de ani in acest domeniu ca unul dintre cei mai mari furnizori de finisaje din România și puterea de negociere pentru a crea o amenajare interioară cat mai #Design la un pret imbatabil, pentru ca viitorii locuitori să se bucure de un apartament în Central District 4 Elemente #FaraPresiunefinanciară majoră ulterioară.

Astfel, propunerea de amenajare a acestui apartament cu 2 camere, totul inclus, costă 5.600 euro plus TVA ( taxare inversă sau 5%). Este o amenajare modernă, cu accente industriale, gândită pentru familiile tinere ce vor locui aici.

Este inclus în acest pret absolut tot: mobila de bucătărie cu toate electrocasnicele – inclusiv masina de spălat rufe și vase – mobila din tot apartamentul, dressingurile si dulapurile, tablourile, covoarele, corpurile de iluminat si decoratiunile, perdelele si draperiile. #Tot. Tu vii doar cu lenjeria pentru pat, televizorul si vesela. Și cu bucuria unui #Cămin nou.

Acesta înseamnă #AffordableLuxury. Acesta înseamnă #CentralDistrict. Nimic nu este lăsat la voia întâmplării pentru ca tu să vi acasa #CuBucurie. Pentru că #NePasă.Livingi