21/10/2022

Proiectul Central District 4 Elemente dezvoltat de Forty Management, investiție de 25 milioane de euro, este complet vândut și închiriat

Autor: s360_forty

  • 200 de apartamente vândute 100% off plan
  • Investiție totală în valoare de 25 milioane de euro
  • Prețurile de vânzare ale apartamentelor au crescut cu peste 50% în ultimele 6 luni
  • Dezvoltare certificată „Clădire Verde”, ce garantează funcționarea durabilă şi impactul minim asupra mediului

Forty Management, unul din principalii dezvoltatori de proiecte imobiliare verzi și reconversie urbană, anunță semnarea contractului de închiriere a ultimului spațiu comercial disponibil în cadrul proiectului Central District 4 Elemente din Titan. Spațiul cu o suprafață de 1.000 mp este preluat de către centrul de fitness Stay Fit Gym.

„Deschiderea unei noi facilități în cadrul Central District 4 Elemente susține conceptul nostru de „lux pe care ți-l poți permite”, însemnând o calitate ridicată a locuinței la un preț accesibil. Central District 4 Elemente pune la dispoziție locuitorilor săi facilitați unice, în premieră în țara noastră, precum o pistă de alergare pe bloc, zonă de entertainment cu cinema în exterior și bucătărie de vară, o zonă verde pentru promenadă și o zonă comercială, iar acum un spațiu de wellness și fitness de ultimă generație, cu impact pozitiv asupra întregii comunități”, spune Mihai Corodescu, Sales Manager Forty Management.

Forty Management a finalizat anul trecut proiectul imobiliar mixt Central District 4 Elemente, ce constă în 200 apartamente și 2.000 mp de spații comerciale, situat lângă parcul Titan.

„Odată cu deschiderea centrului de fitness Stay Fit Gym din Central District 4 Elemente ne consolidam poziția în București unde ne propunem să ajungem la un număr de zece locații în acest an. Urmează deschiderea a două locații în Pitești, fiind primul oraș cu care începem expansiunea în marile orașe din țară. Ne dorim ca până la finalul acestui an să avem în portofoliu peste 20 de centre de fitness”, declară Marius Preodișteanu, Fondator & Manager dezvoltare Stay Fit Gym.

“Central District 4 Elemente este un exemplu de bune practici în dezvoltarea imobiliară, iar faptul ca a fost complet vândut și închiriat într-un timp atat de scurt arată că această direcție este susținută de piață. Cererea pentru acest proiect este atât de solidă încât prețurile de vânzare au crescut cu peste 50% în ultimele 6 luni”, spune Lucian Azoiței, CEO Forty Management.

Tranzacţia prin care Stay Fit a închiriat noul său spaţiu în Central District 4 Elemente a beneficiat de consiliere din partea Stratulat Albulescu Attorneys Law.

Forty Management este o companie imobiliară ce dezvoltă proiecte mixte sub brandul Central District. Portofoliul Forty Management include proiectele Central District Polonă25,  Central District Cuza 99, Central District 4 Elemente, Central District Viitorului 134, Central District Lagoon City şi Central District Royal Suites, proiecte finalizate şi în curs de dezvoltare.

Forty Management SA este un dezvoltator imobiliar multipremiat de proiecte verzi de regenerare urbană premium cu utilizare mixtă sub marca Central District. Portofoliul companiei cuprinde 333 de apartamente finalizate, 340 de apartamente în construcție, un hotel de 5 stele cu 314 de camere, 9.000 mp de spații de birouri precum și spații comerciale (2.600 mp finalizate și 8.100 mp în curs de dezvoltare).

Forty Management a obținut certificarea Green Homes pentru toate proiectele sale realizate până în prezent.